Adri van der Avoird benoemd als statenlid


1 juli 2015

Adri van den Avoird is op 1 juli 2015 tijdens de Provinciale Staten vergadering benoemd als Statenlid. Hij vervangt hiermee tijdelijk Melissa Bax nu ze met zwangerschapsverlof is. Adri heeft ruim 8 jaar ervaring als commissielid voor de Partij voor de Dieren en staat bekend om zijn zeer actieve inzet.

Het is niet de eerste keer en ook niet de laatste keer dat Adri als Statenlid toetreedt tot de Provinciale Staten. Eerder verving hij Melissa ook toen ze voor haar eerste zwangerschap met verlof ging. En zodra Melissa dit jaar weer terug keert in de Staten zal Adri fractievoorzitter Leonie Vestering vervangen omdat ook zij met zwangerschapsverlof zal gaan. De Partij voor de Dieren blijkt wederom een vruchtbare partij :-).

De Flevolandse fractie van de Partij voor de Dieren is enorm blij met de flexibele steun van Adri en we wensen hem heel veel succes.

Gerelateerd nieuws

Klimaatmotie behaald brede steun Provinciale Staten Flevoland

Tijdens de behandeling van de perspectiefnota 2015-2019 heeft de Klimaatmotie van de Partij voor de Dieren Flevoland een zeer...

Lees verder

PvdD stelt vragen over zinloze en wrede ganzenjacht

Provincie Flevoland wil vier keer zoveel jagers inzetten in de jacht op ganzen. De Partij voor de Dieren vraagt de ontheffing...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Nieuws