Leonie Vestering neemt afscheid en Jesse Luij­endijk wordt frac­tie­voor­zitter


16 december 2020

De lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen is definitief vastgesteld door de leden van de Partij voor de Dieren en Leonie Vestering staat op plek 3! Leonie: "het is een eer deze mooie plek te mogen bekleden! Ik wil mij volledig op deze nieuwe rol gaan voorbereiden, zodat ik straks landelijk optimaal kan opkomen voor dier, natuur en milieu. Ik laat de fractie in Flevoland met veel vertrouwen achter in de handen van de nieuwe fractievoorzitter Jesse Luijendijk en zijn geweldige team."

Leonie neemt afscheid in de Provinciale Staten-vergadering van 27 januari. Huidig burgerlid Sylvia Kers wordt dan benoemd als nieuw Statenlid voor de Partij voor de Dieren.

"Wij vinden het heel jammer dat we afscheid nemen van Leonie, haar inzet voor de dieren was de afgelopen 6 jaar enorm en we zijn haar daar erg dankbaar voor. Aan de andere kant zijn wij verheugd dat zij haar talenten nu op landelijke schaal kan inzetten voor dier, natuur en milieu", aldus de nieuwe fractievoorzitter Jesse Luijendijk.

Leonie's afscheidsbrief lees je hier.

Gerelateerd nieuws

Lelystad Airport: €214.000.000

Stop Lelystad Airport! De argumenten tegen opening van Lelystad Airport blijven maar oplopen. Afgelopen week bleek dat de al...

Lees verder

Afscheidsbrief Leonie Vestering

Flevoland, 16 december 2020 Beste voorzitter van de Provinciale Staten van Flevoland, collega Staten- en burgerleden, dierba...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Nieuws