Flevo­landse première: "One Single Planet"


9 maart 2015

De Partij voor de Dieren Flevoland nodigt uit om aanwezig te zijn bij de Flevolandse première van de nieuwe documentaire ‘One Single Planet’, die Marianne Thieme gemaakt heeft over de grote duurzaamheidsproblemen die onze planeet bedreigen en de mogelijke oplossingen om de aarde leefbaar te houden voor komende generaties. Voor dit vierluik sprak Marianne Thieme met toonaangevende wetenschappers, beleidsmakers en denkers over de metafoor van astronaut Wubbo Ockels, die de aarde vergeleek met een uit koers geraakt ruimteschip met 7 miljard opvarenden.

Aan de hand van het wereldvoedselprobleem, de wereldwatercrisis, zoönosen en het biodiversiteitsprobleem, denken wetenschappers mee over de oorzaken en mogelijke oplossingen voor de systeemcrisis die de wereld in zijn greep houdt. In de documentaire ‘One Single Planet’ komen opinieleiders en wetenschappers aan het woord, zoals Vandana Shiva, Prof. Arjan Hoekstra, VN voedselrapporteur Dr. Hilal Elver, Prof. Hans Zaaijer, Prof. Jan Willem Erisman.

Na afloop van de film zal er gelegenheid zijn voor napraten met PvdD Senator Niko Koffeman en Christie Teunissen, PvdD kandidaat voor de Eerste Kamer en lijsttrekker Leonie Vestering van de PvdD Flevoland.

De Flevolandse première vindt plaats in Theater Corrosia, Stadhuisplein 2, Almere-Stad, op zondag 15 maart 2015, 14.30 uur. Toegang is gratis maar reserveren noodzakelijk, via de website www.corrosia.nl, of telefonisch 036-5215929 (di t/m vr van 09.00-17.00 uur), of via reserveren@corrosia.nl.

Poster One Single Planet

Gerelateerd nieuws

Radio opname bij flyeren Almere

Vandaag wilde Radio1 opnames maken van onze flyeractie in Almere en zijn lijsttrekker en leden van de Werkgroep gaan flyeren ...

Lees verder

Kiezers en vrijwilligers bedankt!

De verkiezingen van de Provinciale Staten hebben in het hele land voor geweldige resultaten voor de Partij voor de Dieren gez...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Nieuws