Edwin ten Brink


Frac­tie­vrij­wil­liger

Edwin ten Brink

Hoe heet je, waar woon je, wat voor (professionele) achtergrond heb je?

Ik ben Edwin ten Brink en woon nu ruim anderhalf jaar (weer) in Lelystad. Ik heb mijn liefje leren kennen die toen hier woonde. We hebben in Lelystad-Haven een tijdje samengewoond tot ik haar (en later onze kinderen) een aantal keer mee heb laten verhuizen voor mijn werk – waaronder naar Göteborg, Zweden, waar we van de fantastische natuur genoten hebben. De laatste verhuizing was weer hiernaartoe om dichter bij onze familie te zijn die allemaal hier woont. Ik werk tegenwoordig in Almere, waar ik zorg voor efficiënte processen binnen een groot internationaal bedrijf. In mijn vrije tijd ben ik met mijn gezin, de Partij voor de Dieren en klussen in en om het huis bezig en regelmatig een rondje aan het hardlopen in het bos om de hoek.

Waarom ben je actief geworden voor de Partij voor de Dieren?

Bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, in 2022, kon ik voor het eerst niet op de Partij voor de Dieren stemmen. Wat mij betreft wordt dat vanaf de volgende verkiezingen anders en daarom heb ik me toen aangesloten bij de werkgroep Lelystad. Want ook in je eigen plaats en provincie kun je werken aan een dier- en natuurvriendelijker omgeving!

Wat is je favoriete plek in Flevoland?

Ik hou erg van bossen, dus ik ben graag in het Gelderse Hout. Vanuit huis wandel ik er zo naartoe. Maar ook iets verder van huis zijn veel mooie plekjes, zoals het Waterloopbos bij Marknesse.

Gerelateerd

Nieuws