Statement fractie Provin­ciale Staten Flevoland over de problemen in de partijtop


12 september 2023

Het is met een gevoel van verbijstering dat we de recente gebeurtenissen binnen onze mooie partij aanschouwen. Het is duidelijk dat er spanningen en meningsverschillen zijn ontstaan. Voor ons als fractie Provinciale Staten Flevoland voelt het niet constructief om deze conflicten via de (sociale) media uit te vechten. Onze partij heeft altijd gestreefd naar democratische besluitvorming en open debat en we moeten vasthouden aan deze principes. Als fractie voelen wij de behoefte om eerst rustig de ontwikkelingen te volgen, omdat ook wij niet alle feiten hebben.

Op 24 september staat een cruciaal congres gepland. Dit congres is de plek waar besluiten moeten worden genomen over de koers van onze partij. We hopen dan alle informatie compleet te hebben om een goede mening te kunnen vormen. Het is de plek waar democratische wegen worden bewandeld en waar de leden hun stem kunnen laten horen. We moedigen alle leden aan om actief deel te nemen aan dit congres en daar hun standpunten en idee├źn naar voren te brengen.

Laten we in deze tijden van verdeeldheid niet vergeten waarvoor onze partij staat. We zijn een partij die zich inzet voor de belangen van dieren en het welzijn van onze samenleving als geheel. Onze idealen vormen een stabiele basis waarop we kunnen voortbouwen. Laten we ons blijven richten op deze idealen en ons inzetten om deze te verwezenlijken.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Teleurgesteld maar niet verrast over het coalitieakkoord: Om van te huilen

De Partij voor de Dieren Flevoland heeft met diepe teleurstelling kennisgenomen van het Coalitieakkoord 2023-2027. In dit akk...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Nieuws