Kiezers bedankt!


Met twee zetels blijven we opkomen voor een duurzamer en recht­vaar­diger Flevoland.

22 maart 2023

Wat een geweldige voorlopige uitslag! We hebben weer meer stemmen gekregen en groeien door. We mogen met 2 zetels in de Provinciale Staten blijven opkomen voor de belangen van de natuur en álle inwoners van Flevoland, mensen en andere dieren.

Juist in deze tijd is jouw stem extra waardevol. Met de BBB als grootste partij is het extra belangrijk dat we in de Staten opkomen voor de dieren en de natuur. We zullen de komende periode strijden voor het recht van de meest kwetsbaren in Flevoland.

We kijken ook met grote trots terug op een hele mooie verkiezingscampagne. Het is geweldig om zo veel actieve leden samen te zien actievoeren voor onze idealen. De campagne was succesvol en we gaan met volle kracht de komende periode in!

We willen alle kiezers bedanken voor hun stem, met jullie vertrouwen gaan we opkomen voor duurzaamheid en rechtvaardigheid.

Gerelateerd nieuws

Jaaroverzicht 2022

2022 Jaaroverzicht Provinciale Staten Flevoland: Je kunt nu nog kiezen! Ons land worstelt met een stikstofcrisis, een biodiv...

Lees verder

Partij voor de Dieren Flevoland wil af van achterhaalde klassieke coalitie

Wij hebben tijdens de eerste Provinciale Statenvergadering van Flevoland een voorstel gedaan. De vergadering ging over de ver...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Nieuws